。not over you
Üdvözöllek erre tévedő, kószáló idegen! Jelenleg egy olyan blogon barangolsz, mely főleg koreai zenével, dalszövegfordításaimmal és egyéb dolgokkal foglalkozik. Remélem, élvezed az itt létet. Ha bármi kérésed vagy kérdésed van, nyugodtan írj nekem!
film felirat tumblr
8track k-indie
nell link
◄ older
newer ►
• Filmajánló avagy The Liar and His Lover ...

Megjegyzés:
Hayako elkészült a The Liar and His Lover című filmmel, ami egy lenyűgöző live action! A film kötelező mindenkinek, aki olvasta a mangát, vagy egy kellemes kis kikapcsolódásra vágyik ebben a trópusi melegben, esetleg szívesen hallgatna fülbe mászó dalokat barátságról és szerelemről s, amelyeknek már a dalszövegeit fordítani is élvezet volt, nemhogy hallgatni. A felirat és a film letölthető innen.
A filmről:
Film címe: A hazug és szeretője/The liar and his lover
Átírással: カノジョは嘘を愛しすぎてる 
Megjelenés: 2013. december
Szereplők: 
  • Takeru Sato - Ogasawara Aki
  • Sakurako Ohara - Koeda Riko
  • Miura Shohei - Sakaguchi Shun
  • Masataka Kubota - Shinohara Shinya               
Kanojo wa Uso o Aishisugiteru egy 25 éves zeneszerző és egy 16 éves középiskolás szerelmét mutatja be, amely azon a tényen alapul, hogy a lány angyali hanggal van megáldva.

A 25 éves zeneszerző, Ogasawa Aki japán első számú bandájának, a Crude Play-nek volt tagja, de miután a banda eldöntötte, hogy a nagyközönség előtt is debütál, kilépett a csapatból. Azonban véglegesen mégsem hagy fel a zenével és titokban dalokat ír nekik, Soichiro Takagi támogatása mellett. Aki elkezd randizni Riko-val, akinek apja egy vegyesboltot üzemeltet. Riko semmit sem tud Aki hátteréről, de szereti hallgatni, ahogy dúdol. A lány ugyanis maga is egy banda tagja, gyerekkori barátja Yuichi-nek és Sota-nak. Egy nap, Soichiro felfedezi őt...

A filmből készült favideó - ízelítő

A film leírása Hayako oldaláról származik :)

Címkék: , , , , , ,

2014. augusztus 6., szerda
layout by hontodobare + sidebar gif from myvillage + pixels from fukuo&ixora + music player